Parkering oslo sentrum

Parkeringsregler Oslo

Ved kjøring og parkering av bil i Oslo må man følge sentrale lover og forskrifter for stans og parkering av kjøretøy. Informasjon finner du i vegtrafikkloven, trafikkreglene, skiltforskrifter, parkeringsforskriften, forskrift om parkering for forflyttningshemmede og forurensningsloven. Les mer på Forskrift om offentlig parkeringsregulering og parkeringsgebyr.
 
Parkering i Oslo sentrum
 
I Oslo sentrum kan du benytte deg av forskjellige steder å parkere. Det finnes parkeringshus, parkeringsplasser og gateparkering. Og ofte tenker man at gateparkering er lik gratis parkering, men i Oslo sentrum en hovedregel at parkering på gaten er avgiftsbelagt. Les mer om kommunale p-plasser på Trafikketatens egne sider.

 

ParkeringsAssistent

ParkingAssistant er en web-tjeneste som viser deg parkeringsplasser i nærheten av der du er. Tjenesten gir deg oversikt over parkeringsplassene på et kart. Grønne skilt på kartet betyr gratis parkeringsplasser og røde skilt betyr betalte parkeringsplasser.
Tjenesten finner du her .
 
Hvordan parkere i Oslo sentrum
 
Hvordan du kan parkere i Oslo sentrum avhenger av om du er ute etter kort- eller langtidsparkering. Dersom du trenger p-plass i Oslo med ujevne mellomrom, kan fortsatt det å leie en fast plass være billigste alternativ. Det å betale time for time, blir for dyrt i lengden. Parkering i Oslo tilbyr også å administrere flere leieforohold på samme plass. På den måten, betaler du kun for de timene i døgnet da du faktisk trenger parkering.
 
Dersom du er ute etter korttidsparkering har Trafikketaten et kart som gir god oversikt over parkering i Oslo.
 
Dersom det er langtidsparkering du er ute etter, er et godt alternativ å bruke oss som parkeringsmegler. Legg inn ditt budsjett så vil vi jobbe med å finne en langsiktig p-plass for ditt behov. Parkeringsmegling er bindeleddet mellom utleier av parkeringsplass og den som ønsker å leie parkeringsplass. Vi kjenner parkering i Oslo sentrum, og vi får stadig inn nye parkeringsplasser med ulike priser og lokasjon. En parkeringsmegler bør kunne finne gode alternativer for både tilbyder og leietager.
 
Er man turist eller vet at man har behov for parkering i forbindelse med et kortere besøk i Oslo, kan man få gratis parkering gjennom å kjøpe et Oslo Pass. Visit Norway skriver mer om dette på sine sider.
 
Har du tips til andre som skal parkere i Oslo sentrum, send dem inn på kontakt oss sidene så vil vi videreformidle til våre medlemmer. 
 • Hva?

  Parkering i Oslo er en markedsplass for de som ønsker å leie parkeringer eller leie ut parkering. Vi har en database med medlemmer som ønsker parkering og en database over ledige parkeringer. Vi hjelper våre medlemmer med å finne en passende motpart til sitt parkeringsbehov

 • Hvordan?

  Ønsker du parkering kan du søke på egenhånd eller du kan registrere deg med budsjett og gangavstand. Vi vil da søke etter passende parkeringer for deg, å ta kontakt når vi finner en plass som passer. Ønsker du å leie ut, er det bare å registrere seg, så tar vi kontakt når vi har en leietager

 • Hvorfor?


  Kostnadsfri registrering og søk
  Spar tid – Ikke mer leting etter plass
  Spar penger – Ikke mer dyr korttidsparkering eller bøter
  Uforpliktende – Du velger selv om du vil inngå avtale
  Ta vare på bilen

Brukeromtaler...

Jeg var ute etter en parkeringshus i nærheten av min leilighet på Bislett, og valgte Parkering i Oslo. De fremstod som svært serviceinnstilte, fikk raskt svar og de kom med alternative tilbud til meg som kunne være av interesse. Jeg fikk visning av garasjen når det passet meg av en hyggelig representant fra Parkering i Oslo. En ryddig og særdeles proff prosess å leie via dem.
Birthe Jensen, (Nov 29, 2011)