28 feb

Raske penger

Trenger du penger? Er du i behov for kontanter? Det store spørsmålet da er når du trenger de. De fleste som trenger penger trenger pengene med en gang. Det er viktig for folk som trenger penger å få de utbetalt så raskt som mulig da tiden gjør at man ikke får gjort det man skal. Det verste som kan se er at man går konkurs fordi man ikke kan betale regningene sine. Den raskeste måten å få tak i penger på er å ta opp et forbrukslån. Forbrukslån kan du ta opp på noen minutter å få utbetalt samme dag. Venter du på arv eller en bursdagspresang kan du ta opp forbrukslån mens du venter, og når du har fått pengene dine kan du betale ned lånet. På denne måten slipper du å vente på at du skal få det du trenger.

Lånekrav

Alt krever noe. Ingen gir deg kredittkort eller andre lån uten at du må passe inn i skjemaet. Skjemaet er en sjekkliste over ting du som person må oppfylle slik at du kvalifiserer til å kunne låne penger. Det er litt forskjell på lånekravene fra bank til bank, men disse forskjellene er mer nyanser enn faktiske realiteter.

Når du søker på lån må du ha en inntekt. Alle banker krever at du faktisk tjener penger. Det er veldig forståelig da du faktisk må betale tilbake pengene. Har du ingen inntekt har du ingen penger å betale tilbake lånet med. De fleste banker har et inntektskrav på 200.000 kroner. Det betyr at du må holde kostnaden din nede skal du betale tilbake lån med en inntekt på 200.000 kroner samtidig som du betaler for det å leve.

Du må være over 18 år. 18 år er den juridiske grenser for å inngå kontrakter. Lån er en kontrakt og på denne måten et krav om at du er juridisk myndig til å inngå den. Bankene har heldigvis ikke tatt noen ekstreme midler til bruk og respekterer fint grensen mellom alder og interesse for lån.

Arbeid som krav

Banker og tilbydere krever at du har jobb for at du kan søke på lån. Dette henger sammen med inntekt. Har du inntekt uten jobb er dette litt vanskelig å få til å henge sammen. Har du derimot jobb og en dokumenterbar inntekt kan du ta skrittet litt lengre. Det er forskjell på hva slags type jobb man har. Den vanlige forskjellen er fast stilling eller midlertidig stilling. En fast stilling betyr at du har en jobb som du ikke kan lett miste. Det er stor styrke i fast jobb da du vet du kan stole på månedlig inntekt. Midlertidige stillinger kvalifiserer også for lån, men den store forskjellen her er at din inntekt kan lettere slutte da du enten har en tidsbegrenset stilling eller kan bli sagt opp lettere. Ønsker du et lån er din beste garanti å ha en fast stilling med god lønn, samt lite lån.