Kategorier
Nyheter

Teknologi og lån

Vi ønsker oss alle mer penger. Det er vanskelig å vite hvor man skal søke og hvor mye man skal be om. Den sikreste formelen til dette svaret er å søke på et lån for et beløp du trenger og samtidig bruke en formidler av lån slik at du får det billigste beløpet du kan.

Banker bruker mer og mer teknologi. Bruk av teknologi i lån er en styrke for deg og meg. Det gjør at vi kan få lettere lån, bruke mindre tid og få raskere svar. Teknologi brukes mer og mer. I lånevirksomhet ser vi det i flere deler av hvordan vi tenker og tar opp lån.

Internett

Alle banker bruker nå internett som stedet for levering av søknader, svar på søknader og kommunikasjon med kundene. Du søker nå på lånet på internett og du identifiserer deg ved å bruke BankID. Denne revolusjonen på internett har gjort at du kan søke på lån fra stofaen og du kan få svar fra sofaen. Du som søker sparer veldig mye tid på å slippe å gå innom banken. Dette sparer også banken for mye tid og kostnader.

BankID

Bruken av BankID i søknadsprosessen har lettet identifiseringsbyrden betraktelig. Før måtte man ta kopi av pass eller annen ID for at folk kunne vise hvem de er. Nå gjøres dette med noen tastetrykk. Vi trenger ikke lengre å gå til posten og vi trenger ikke lengre gå innom kontoret.

Søk billig forbrukslån: https://forbruker.net/billig-forbrukslan/